За нас

Кои сме ние ли?

Ние сме фирма с традиции, която ви предлага квалифицирани кадри, съвременни машини и разнообразни услуги в сферата на строителните дейности. Седалището ни е локализирано в рамките на град Силистра. Ефективността ни в областите на извършване на земни изкопни работи от разнообразен тип е висока. Предлагаме ви своевременно и сигурно разрушаване на конструкции и конструктивни елементи от стоманобетон. Ако искате доброволно да съборите вашата сграда по различни методи, като взривяване и деконструкция – ние сме подходящият екип за вас!

Кое е най-важното за ефективността на нашата работа?

Това е удовлетворението на клиентите ни, когато услугата им е свършена безупречно. За да стане това обаче, са нужни професионални подходи, модерна и съвременна техника в автопарка на дружеството и най-вече висококвалифицирани работници. Ние осигуряваме всичко това за вас, за да постигнете стремежите си, а ние да изпълним поставените ни цели. При работа в този бранш много важни са бързината на самата услуга и перфектната работа, която ще оставиш след себе си. Може да бъдете сигурни, че ние постоянно работим в насока развитие и на двата компонента. Ако се възползвате от услугите ни по разрушаване на сгради, изкопни дейности и взривни такива – може да бъдете сигурни за транспорта по извозването на строителните отпадъци. Фирмата се занимава и с почистването на високо ниво, на строителни площадки, извозването на тежкотоварна строителна техника до строителните обекти с влекач и ремарке. Партньорствата ни с много и солидни юридически лица, с различни инвеститори и общински структури – са показателни за качеството на нашата дейност. Постоянно се стремим кадрите ни да са минали инструктаж и подготовка в областта по управлението на тежкотоварни машини, както и в областта на високата безопасност в обектите от строително естество. Освен, че можете да се възползвате от разнообразните ни услуги по събаряне, взривяване, унищожаване на сгради, извозване на товари и изкопни работи – при нас можете да наемате нужната ви за целта механизация от висок клас машини.

Доверете се на професионалното качество и изберете ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ!

Събаряне на сгради

ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ ЕООД ви предлага събарянето на всякакъв тип строителни конструкции и сгради. Съоръженията ви от строителен тип ще бъдат напълно професионално съборени и нужната техника за целта ще осигурим ние.

Изкопни работи

Извършването на качествени и професионално обезпечени изкопни работи е патент на ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ!

Разрушаване на сгради

Имате нужда от разрушаването на бетонни или тухлени сгради и комплекси от сгради, както и елиминирането на метални конструктивни елементи и конструкции! Подходящият партньор за вас е ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ ЕООД.

Извозване на товари

ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ предлага на клиентите си почистването на строителни обекти и площадки. Няма нужда да се тревожите за транспорта на събраните строителни отпадъци, защото ние ще ги извозим до мястото им за депониране със собствен транспорт.

Взривяване на сгради

Компания ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ ЕООД предлага на потребителите услугата взривяване на сгради, поради нужда от разрушаване. Фирмата използва безопасни и качествени взривни вещества, както и добре обучен и квалифициран персонал за целта. Искате безопасно взривяване – потърсете нас, за да сте спокойни и същевременно работата да е свършена качествено!

Имате запитване или нужда от помощ ? Свържете се с нас