Услуги

ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ ЕООД е организация заета в сферата на строителните работи и дейности. Като утвърден вече на пазара професионалист, компанията може да предложи на своите клиенти изключително богата палитра от услуги в строителството. За да сме конкурентни в нишата си, ние изведохме приоритетите на нашите клиенти, като свои собствени приоритети. Тоест качеството ни на работа е максимално ефективно, персонала ни е квалифициран на ниво и постоянно минава обучения. Техниката ни е нова, модерна и ефективна.

Какви професионални услуги можем да ви предложим ние?

Това са услуги по напълно законното, безопасно и ефективно разрушаване на сгради. Услуги по събарянето на разнообразни съоръжения, взривяването на сгради или части от тях. Услуги свързани със строителните и не само изкопни работи, както и импорт, експорт и изграждането, и ремонта на сгради, водни басейни и тяхното почистване. Можете да се възползвате и от широката ни гама за превоз на товари от разнообразно естество.

Какво можем да превозим, като товар за вас? Можем напълно адекватно да извозим товари, като:

  • Тежки строителни машини и композиции, както и различни товари от извънгабаритен тип;
  • Извозваме материали, като стъкла, плочки от порцелан или керамични, тухли и бетонови смеси;
  • За целите на вашата строителна дейност извозваме биоразградими маси от изкопни дейности и получените от тях отпадъчни смеси;
  • Когато имате натрупани камъни и земни маси от изкопи ние извозваме и тях, както и отпадъчни дървени материали, пластмаси, хартии и други;
  • За целите на вашата конструктивна работа в строителството извозваме смеси от асфалт, метал и материали, като стомана и желязо;
  • Ще извозим вашите смесени строителни отпадъци до установеното депо в района, били те от събаряне на сгради или не;
  • Извозваме инертни и строителни материали (чакъл, пясък, баластра), както и строителни изолационни материали (включително съдържащи азбест!);

Просто се доверете на опита и качеството, като изберете ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ ЕООД!

Събаряне на сгради

ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ ЕООД ви предлага събарянето на всякакъв тип строителни конструкции и сгради. Съоръженията ви от строителен тип ще бъдат напълно професионално съборени и нужната техника за целта ще осигурим ние.

Изкопни работи

Извършването на качествени и професионално обезпечени изкопни работи е патент на ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ!

Разрушаване на сгради

Имате нужда от разрушаването на бетонни или тухлени сгради и комплекси от сгради, както и елиминирането на метални конструктивни елементи и конструкции! Подходящият партньор за вас е ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ ЕООД.

Извозване на товари

ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ предлага на клиентите си почистването на строителни обекти и площадки. Няма нужда да се тревожите за транспорта на събраните строителни отпадъци, защото ние ще ги извозим до мястото им за депониране със собствен транспорт.

Взривяване на сгради

Компания ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ ЕООД предлага на потребителите услугата взривяване на сгради, поради нужда от разрушаване. Фирмата използва безопасни и качествени взривни вещества, както и добре обучен и квалифициран персонал за целта. Искате безопасно взривяване – потърсете нас, за да сте спокойни и същевременно работата да е свършена качествено!

Имате запитване или нужда от помощ ? Свържете се с нас