Техника

ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ ЕООД е фирма, която работи успешно от години в бранша по строителни дейности. Като част от добрите партньорства на фирмата, връзките с инвеститори, с доволни клиенти и държавни, както и обществени институции – са важни професионалните качества. За да извършва безупречно, навременно и рентабилно работата по изкопни работи, по събарянето и разрушаването на сгради, по извозване на товари и прочие – фирмата разполага с нужното високоефективно машинно оборудване. Автопарка на ХИДРОСТРОЙ е снабден със съвременни машини за строителна механизация на процесите и идеалната за днешните урбанизирани градове земекопна техника. Нашите верижни багери или колесните ни такива са идеалните машини за изкопни дейности. Разполагаме с хидравлични чукове за рушене и фадроми за товаренето и строителните ви работи. Освен това за превоза на тежката строителна техника разполагаме с влекачи, както и с трактори за извозване и събиране на строителни материали.

Какво можете да наемете за вашите строителни дейности или да ви предложим за извършването на нашите строителни услуги от автопарка ни?

На ваше разположение за извършването на строителни, ремонтни и други дейности, за наемане са налични:

  • Верижни багери висок клас (три броя CATERPILAR), по един брои от марките KOBLECO, FARUKAWA;
  • Фадрома на Волво (2 броя) и Булдозери с капацитет 70 тона на КАМАЦУ и 22 тона;
  • Самосвали с три оси (10 броя) и трактори, както и влекачи;
  • За строителни дейности по разрушаването Хидравлични чукове и щипци (по 8 броя);
  • За калибриране на вашия строителен отпадък предлагаме Трошачки (2 броя);
  • За по-добрата работа в строителния ви обект предлагаме Делюшан. Той има стрела дълга 32 метра и тежи 70 тона, като е снабден с щипци и чук за разрушаване на обекти;

Просто се доверете на опита и качеството, като изберете ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ ЕООД!

Събаряне на сгради

ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ ЕООД ви предлага събарянето на всякакъв тип строителни конструкции и сгради. Съоръженията ви от строителен тип ще бъдат напълно професионално съборени и нужната техника за целта ще осигурим ние.

Изкопни работи

Извършването на качествени и професионално обезпечени изкопни работи е патент на ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ!

Разрушаване на сгради

Имате нужда от разрушаването на бетонни или тухлени сгради и комплекси от сгради, както и елиминирането на метални конструктивни елементи и конструкции! Подходящият партньор за вас е ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ ЕООД.

Извозване на товари

ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ предлага на клиентите си почистването на строителни обекти и площадки. Няма нужда да се тревожите за транспорта на събраните строителни отпадъци, защото ние ще ги извозим до мястото им за депониране със собствен транспорт.

Взривяване на сгради

Компания ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ ЕООД предлага на потребителите услугата взривяване на сгради, поради нужда от разрушаване. Фирмата използва безопасни и качествени взривни вещества, както и добре обучен и квалифициран персонал за целта. Искате безопасно взривяване – потърсете нас, за да сте спокойни и същевременно работата да е свършена качествено!

Имате запитване или нужда от помощ ? Свържете се с нас