Обекти

Какво прави ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ рентабилната фирма, която ще изберете за вашите строителни дейности и услуги?

Това разбира се са доволните ни клиенти и обектите, които сме изпълнили безупречно. За да не бъдем голословни, колко квалифициран е нашият екип, колко са модерни и функционални машините ни и каква е бързината и качеството на работата ни – това доказват нашите обекти завършени из страната. Те не са никак малко, а занапред ще изпълним още много проекти, защото партньорствата ни стават все повече. Така например, когато ви предлагаме услугата разрушаване на сгради и се наложи професионално взривяване, ние работим с добрият ни партньор фирма ОКСИМА ООД със седалище в град Сливен.

Макар и със седалище в Силистра, нашата фирма е изпълнила строителни обекти в различни точки на страната. Част от тях са:

  • Болничния комплекс в град Силистра, който се състой от 17 сгради обединение в единен ансамбъл;
  • При село Цар Асен осъществихме изграждането на коритото на местния язовир;
  • В община Тервел сме изпълнили обекти от административен тип под формата на няколко сгради;
  • Във Враца изпълнихме безупречно сградата на местния месокомбинат;
  • В Търговище за фирма ГЛС ЕООД изпълнихме сграден комплекс;
  • В Тутракан сме изпълнители на сградата на ССМ Истър;
  • За курортен комплекс АЛБЕНА сме изпълнили проекта за ресторант ТЕКС МЕКС;

Нашите обекти говорят сами по себе си за качеството на работата ни и отношението към клиента. Затова и много доволни наши клиенти ни търсят отново.

Събаряне на сгради

ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ ЕООД ви предлага събарянето на всякакъв тип строителни конструкции и сгради. Съоръженията ви от строителен тип ще бъдат напълно професионално съборени и нужната техника за целта ще осигурим ние.

Изкопни работи

Извършването на качествени и професионално обезпечени изкопни работи е патент на ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ!

Разрушаване на сгради

Имате нужда от разрушаването на бетонни или тухлени сгради и комплекси от сгради, както и елиминирането на метални конструктивни елементи и конструкции! Подходящият партньор за вас е ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ ЕООД.

Извозване на товари

ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ предлага на клиентите си почистването на строителни обекти и площадки. Няма нужда да се тревожите за транспорта на събраните строителни отпадъци, защото ние ще ги извозим до мястото им за депониране със собствен транспорт.

Взривяване на сгради

Компания ХИДРОСТРОЙ БЪЛГАРИЯ ЕООД предлага на потребителите услугата взривяване на сгради, поради нужда от разрушаване. Фирмата използва безопасни и качествени взривни вещества, както и добре обучен и квалифициран персонал за целта. Искате безопасно взривяване – потърсете нас, за да сте спокойни и същевременно работата да е свършена качествено!

Имате запитване или нужда от помощ ? Свържете се с нас